Sobre mi…

Daniel Mejias Blanch

pàgina en reforma

Benvinguts al meu espai!

Presentar-me és difícil, doncs com a psicòleg em toca mirar dins meu de tant en tant i a vegades s’hi veuen llums i a vegades sobres. Fa 15 anys que exerceixo aquesta professió tant bonica i ho faig amb entusiasme i passió per cada persona que diposita la seva confiança en mi. Els considero a tots uns grans herois i heroïnes.

Sobre mi, dir-vos que m’agrada el teatre i que això m’ha ajudat a entendre un món molt extens d’emocions i d’expressió emocional. A comprendre les persones i les seves motivacions sense jutjar-les. També m’agrada l’activitat física, que em posa en contacte amb el meu cos, a conèixer-lo i respectar-lo però també a posar-li reptes i créixer.

La meva forma de fer teràpia té una gran premissa: Sempre he entès que no hi ha persona igual, no hi ha problema idèntic. D’aquesta manera, cal mirar la gent amb unes ulleres diferents per intentar fomentar el canvi de manera natural.

Formació:

Acreditació sanitària.

Màster en psicologia clínica.

Màster en teràpia familiar sistèmica.

Màster en sexologia.

Postgrau en teràpia de parella.

Postgrau en teràpia breu estratègica.

Postgrau en teràpia integradora.

Postgrau en hipnosis clínica.

Especialització en teràpia de la coherència.

Especialització en teràpia focalitzada en les emocions.

Coneix-te a tu mateix. γνῶθι σεαυτόν

Inscripció de l’entrada del tempre de Delfos
%d bloggers like this: